Cautare

Ultrashape

ULTRASHAPE VERSION 2 – unic în România

Aparatul care a revoluţionat lumea medicală

Ultrashape V2 remodelează corpul reducând în mod eficient şi fără intervenţie chirurgicală depozitele de grăsime atât la femei, cât şi la bărbaţi.

Ultrasunetele focalizate sparg celula adipoasă, iar resturile celulare sunt absorbite în circulaţie şi metabolizate pe căi fiziologice.

Subţierea ţesutului adipos şi scăderea măsurii corporale sunt demonstrate clinic, dupa un singur tratament fiind garantată o scădere de 2 cm în medie, iar prin mai multe şedinţe, scăderea în centimetri poate fi multiplicată.

Tratamentul nu necesită anestezie, nu este dureros şi nu lasă echimoze sau cicatrici. 

ULTRASHAPE VERSION 3 – unic în România

Echipamentul care a înlocuit operaţia de liposucţie în clinicile renumite din lume

 

Îmbogăţit cu radiofrecvenţă pentru un plus de elasticitate şi vacuum ce favorizează drenajul, noua versiune Ultrashape oferă rezultate şi mai performante pentru a obţine silueta perfectă, într-un timp mai scurt!

Este demonstrat clinic că intervenţia este selectivă. Acest tratament provoacă exclusiv distrugerea şi dizolvarea ţesutului adipos, fără a afecta ţesuturile învecinate, vasele sanguine, sistemul limfatic sau nervii, acestea rămânând intacte.

Majoritatea pacienţilor nu au semnalat nici un fel de durere sau senzaţie de disconfort, nici în timpul tratamentului, nici în perioada de după tratament.

 

O tehnologie revoluţionară. Sistemul Ultrashape se bazaează pe două dezvoltări tehnice brevetate:

  • Ultrasunet focalizat non-invaziv
  • Software real time  - care controlează procesul tratamentului


ICOONE

nouUnic in Romania

Pentru cele dintre voi care isi doresc un trup armonios, Miko va prezinta noua tehnologie ICOONE®, punandu-va la dispozitie programe personalizate de ingrijire faciala si corporala menite sa raspunda nevoilor voastre.