Cautare

Tratamente Dermatocosmetice

Tratament TITANIUM DERMAROLLER cu produse cosmetice MEDIK8

Acest dispozitiv mărește semnificativ absorbția serumurilor și cremelor Medik8, cu rol în netezirea ridurilor și a liniilor fine, îmbunătățirea aspectului cicatricilor (în special postacneice) și ameliorarea celulitei și a vergeturilor.

Tratamentul cu Dermaroller este indicat pentru toate tipurile de piele, nu induce sensibilitate la radiații UV, este dureros și nu lasă urme sau leziuni.

*Medik8 este o companie de pionierat în cercetarea tehnologiei produselor cosmetice dedicate pielii sensibile, astfel încât să poată fi utilizate de oricine fără a le compromite eficiența. De acum, cele mai puternice și eficiente ingrediente sunt disponibile celor care vor beneficii fără suferință!

 

Tratament cu produse cosmetice ATACHE

Gama Atache oferă o alternativă naturală, dar ştiinţifică, la tratamentele destinate tenurilor cu probleme. Fiind o gamă de produse dermato-cosmetice profesionale, foloseşte ca materie primă plante medicinale pregătite de cei mai renumiţi specialişti. 

„Vedeta” acestei game de produse este tratamentul C-vital. El are în compoziţie vitamina C pură şi stabilă, ceea ce duce la un efect vizibil imediat, pielea devenid fermă şi revitalizată.

Linia CIMILIFT este un tratament destinat femeilor peste 40 de ani, cu tenuri mature. Are un efect anti-ageing imediat asupra pielii: o creştere de 30% a nivelului de hidratare a stratului cornos şi de 40% a stratului granular. Redistribuie pigmentul în epiderm şi elimină semnele elastozei.

Linia VITAL AGE RETINOL conţine Retinol pur şi Coenzima Q10, cu rol în reducerea ridurilor şi prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Astfel, pielea devine mai catifelată, mai fermă şi este mai bine protejată.

 

Linia DESPIGMEN INTENS constituie un tratament intensiv pentru tenurile care au nevoie de mai multă luminozitate, reducând semnificativ petele inestetice datorate sarcinii, expunerii la soare, utilizării anticoncepţionalelor sau modificărilor hormonale.

 

Tratament cu produse cosmetice IDENOV

Laboratorul IDENOV a dezvoltat un concept inovator de îngrijire a sănătății și pielii, destinat tuturor persoanelor care își doresc să încetinească procesul natural al îmbătrânirii pielii. Combinând beneficiile dermatologiei cu cele oferite de medicina estetică, tehnologia IDENOV propune două tipuri de tratamente, în funcție de problemele ce se doresc tratate:

Glyco C - un complex bazat pe Vitamina C, pentru un puternic efect antioxidant și antirid. Încă de la prima aplicare, aspectul pielii grase este îmbunătățit vizibil, pielea din jurul ochilor este din nou întinsă, iar pungile de sub ochi și cearcănele dispar.

 Sensinov - acest complex conținând extract de ulei de măsline are un efect hidratant, reparator și calmant pentru pielea sensibilă, ajutând în același timp la reducerea și dispariția ridurilor.

 

 


Tratamente Corporale - Ericson Laboratoire

nou

Noile linii reprezintă o nouă generație de tratamente pentru îngrijire corporală și se adresează unui număr vast de probleme.