Cautare

Teosyal

Reîntinerire imediată, vizibilă și naturală prin injectarea cu TEOSYAL

Teosyal (Ultimate, Global Action, First Lines, Touch Up, Deep lines, Kiss, Ultra Deep)

Teosyal touch 0,5 ml (pentru zone foarte mici)

 

Teosyal, cel mai pur acid hialuronic, este 100%  natural și acționează pentru a umple ridurile de expresie la nivelul feței, fără a afecta trăsăturile unice ale chipului dumneavoastră. Produs în laboratoarele Teoxane din Geneva, este lider în domeniul reîntineririi faciale din România, fiind apreciat de către cei mai renumiți medici esteticieni și folosit în peste un milion de injectări realizate la nivel mondial în ultimii șase ani.

TEOSYAL Ultimate este cea mai recentă generaţie de implanturi pentru volum din gama Teosyal şi reprezintă soluţia ideală pentru pielea lăsată şi îndepartarea aspectului lucios al pielii. Proprietăţile sale reologice şi capacitatea sa de a crea un  volum  intens asigură  un rezultat spectaculos şi o remodelare perfectă a feţei.

TEOSYAL Global Action este recomandat pentru umplerea ridurilor liniare, a pielii deteriorate, a ridurilor nazogeniene vizibile mai puţin sau mediu, a ridurilor peribucale şi glabelare. Este indicat pentru toate zonele  feţei în cazul în care ridurile nu sunt foarte vizibile.

TESOYAL First Lines este recomandat pentru  corectarea liniilor fine şi a ridurilor superficiale: zone sensibile cum ar fi “laba gaştii “şi zona peribucală.

TEOSYAL Touch Up este utilizat  într-un cadru de retuşuri sau ca o completare pentru celelalte produse TEOSYAL.

TEOSYAL Deep Lines este un produs foarte vâscos recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale feţei, cum ar fi ridurile nazogeniene, liniile de marionetă şi altele. În funcţie de adâncimea ridurilor care trebuiesc  tratate, sunt necesare unul sau, uneori, două sesiuni de tratament pentru rezultate optime.

Buzele sunt o zonă  dificilă de tratat datorită mobilităţii lor şi a  unei vascularizări puternice, astfel încât necesită un produs  special conceput. TEOSYAL Kiss este o formula exclusive şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor ce remodelează forma și volumul buzelor.

TEOSYAL Ultra Deep corectează ridurile adânci în mod natural și redă volumul facial. Fața arată bine în mod natural, ridurile sunt mult reduse iar umbrele și golurile din jurul pomeților dispar.