Cautare

Spacupuncture

Un nou concept unic  Miko Med

 Clinica de lux Miko Med vă propune, din nou, un concept revoluționar de slăbire prin combinarea unică a beneficiilor acupuncturii cu o dietă echilibrată și cu terapii SPA. Acest tratament cuprinde 5 pași esențiali, urmăriți îndeproape de specialiștii Miko.

Prima etapă constă într-o consultație și diagnostic cu elaborarea schemei de tratament personalizate pentru fiecare pacient în parte. Aceasta este urmată de o ședință de acupunctură, o terapie de sine stătătoare, deloc dureroasă, care se realizează prin aplicarea unor ace minuscule la nivelul urechii. Fixând acele pe puncte specifice, voinţa pacientului de a rezista tentaţiei de a mânca creşte semnificativ. Dieta Yin-Yang marchează pasul numărul 3. Această dietă se realizează în funcţie de un algoritm stabilit (greutatea pacientului, anamneză, elemente socio-profesionale, preferinţe alimentare etc.), desfăşurarea tratamentului fiind atent monitorizată de medicul nutriționist. Masajul cu efect de slăbire vă va ajuta să vă relaxaţi şi să uitaţi de grija kilogramelor în plus. Abdomenul, talia, coapsele şi fesele se vor subţa vizibil încă de la primele şedinţe.

La final, drenajul terapeutic  va ajuta organismul în eliminarea toxinelor şi a lichidelor în exces, în timp ce previne sau combate, în funcție de caz, aspectul de coajă de portocală, îmbătrânirea pielii şi contribuie semnificativ la procesul de slăbire.

 

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara.