Cautare

Scleroterapia

Scleroterapia

Scleroterapia, cea mai bună metodă de tratare a dilatațiilor venoase

Miko Med este clinica care vine mereu în întâmpinarea pacienților săi cu proceduri de ultimă generație, ce garantează tratamente eficiente de scurtă durată, minim invazive și lipsite de durere.

Scleroterapia, cea mai nouă tehnică propusă de profesioniștii Miko Med reprezintă o procedură minim invazivă și nedureroasă prin care se tratează dilataţiile vasculare, în special de la nivelul coapselor, gambelor sau gleznelor. Prin injectarea directă  în vasul sanguin a unei substanţe iritante, tehnica determină eliminarea unor simptome neplăcute legate de prezenţa dilataţiilor vasculare: arsuri, prurit, tensiune, durere, edem, crampe nocturne dar și aspectul inestetic al acestora. Indicațiile optime ale scleroterapiei sunt reprezentate de: venectazii, telangiectazii (vase fata, nas), vene reticulare (aspect in rețea), varice izolate.

Tratamentul se adresează oricărui pacient, indiferent de vârstă. Deși bărbații se adresează mai rar pentru acest tip de tratament, el este la fel de eficace și în cazul lor. 

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara.