Cautare

Rinoplastie

Rinoplastia (rinocorectia) reprezinta interventia de chirurgie plastica si estetica a piramidei nazale, avand drept scop modificarea formei si dimensiunilor acesteia. Poate fi modificat un nas prea lung, sau prea lat, poate fi redusa cocoasa, poate fi micsorat un varf prea voluminos, poate fi corectat un nas «cazut» sau micsorat un nas prea mare in ansamblu, pot fi corectate tulburari de respiratie etc. Scopul acestei operatii consta in obtinerea unui nas de aspect natural, in armonie cu celelalte structuri faciale si cu personalitatea pacientului.

Principiul de baza al acestei interventii chirurgicale consta in modificarea formei cartilajelor si oaselor nazale, cu ajutorul unor incizii disimulate in cea mai mare parte in interiorul narinelor. Tegumentul local se va mula apoi pe noua arhitectura. In cazul in care exista si obstructie nazala asociata, aceasta va fi tratata in acelasi timp operator (corectia deviatiei de sept, respectiv a hipertrofiei de cornete nazale).

Interventia de rinoplastie poate fi efectuata oricand dupa incheierea procesului de crestere, cand piramida nazala ajunge la forma intalnita la adulti, respectiv dupa varsta de 14-16 ani. Nu exista o limita superioara de varsta la care o persoana aflata in stare buna de sanatate poate suferi o asemenea operatie.

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara.