Cautare

Remodelare Corporală

Ne definim activitatea prin preocuparea constantă de a aduce tehnici şi proceduri revoluţionare în domeniul remodelării corporale din România. Thermage şi Ultrashape sunt doar câteva dintre aparatele unice în ţară ce oferă rezultate spectaculoase asupra siluetei, în timp record şi fără niciun efort din partea pacientului!

Un regim de viață preponderent sedentar în combinație cu o nutriție neechilibrată, prea puțină odihnă și stres acumulat sunt factorii principali pentru care silueta noastră nu mai arată așa cum ne-am dori. De aceea, specialiștii Miko Med au creat un Program de Slăbire și Remodelare Corporală Rapidă, ce îmbină armonios tratamentele corporale cu dieta personalizată, cu rezultate dovedite remarcabile: în numai 6 săptămâni, puteți slăbi până la 20 Kg!

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara. 

Tratamente Corporale - Ericson Laboratoire

nou

Noile linii reprezintă o nouă generație de tratamente pentru îngrijire corporală și se adresează unui număr vast de probleme.