Cautare

Mamoplastia de Reducție (micșorarea sânilor)

Aceastà interventie chirurgicalà se adreseaza femeilor cu sâni mari, grei sau lasati. In afara aspectului inestetic, pacientele se plang frecvent de dureri ale spatelui, umerilor, greutate in respiratie, iritatia pielii de sub san, ulterior deformari scheletale si tulburari cronice de respiratie.

Prin operatia de reductie mamara se indeparteaza grasimea, tesutul glandular si pielea in exces, realizandu-se in acelasi timp si reducerea dimensiunilor areolei si repozitionarea (ridicarea) sanului cat mai aproape de pozitia normala la nivelul toracelui. 

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara.