Cautare

IPL Vasculight Elite

Acest echipament - cap de serie al firmei LUMENIS - este singurul aparat din lume care asigură cele cinci moduri de lucru necesare sistemelor laser şi IPL în medicina estetică, cu rezultate spectaculoase, încă de la prima ședință.

Dotat cu cel mai performant sistem laser YAG, realizat de specialiştii NASA, IPL Vasculight Elite reprezintă ultima generație în domeniul tratamentelor cu lumină intens pulsată.

Moduri de lucru:

1. Skin Rejuvenation

Este, la ora actuală, metoda cea mai bine tolerată de ștergere a semnelor bătrâneţii şi ale expunerii la soare fără chirurgie și fără riscuri de efecte secundare. Pulsul de lumină intensă este absorbit în structurile profunde și generează efecte biologice, cele mai importante fiind creşterea fluxului de sânge, stimularea regenerării celulare şi a formării fibrelor noi de colagen.

2. Închiderea vaselor sparte

Rezultatele sunt spectaculoase: în locul unor vase sparte, pielea de la nivelul feţei şi al picioarelor redevine catifelată, îşi recapătă elasticitatea şi aspectul estetic normal, cu dispariția totală a angioamelor, a nervilor vasculari și a vaselor sangvine sparte.

3.  Epilare definitivă

Tehnologia IPL oferă o soluţie blândă pentru părul nedorit, fiind unicul aparat de epilare definitivă cu rezultate imediate. Se pot epila faţa, picioarele, bikini-line sau orice altă parte a corpului atât la doamne, cât şi la domni (în jurul mamelonului, urechea, axila).

Aparatul Vasculight Elite lucrează fără urmă atât pe părul alb sau foarte blond, cât şi pe pielea foarte închisă.

4. Ștergerea leziunilor pigmentare

Odată cu înaintarea în vârstă sau în urma expunerii la soare, petele inestetice maronii se înmulțesc, în special în zonele delicate și expuse precum fața, decolteul sau mâinile. Din fericire, aceste probleme se tratează repede, sigur și eficient cu IPL VASCULIGHT ELITE. Acest sistem eliberează un flux rapid de lumină, care ajută la restabilirea poziției normale a celulelor pigmentate în piele, având ca rezultat garantat recăpătarea aspectului neted, uniform și strălucitor al acesteia.

 

5. Înlaturarea cicatricilor

Prin utilizarea celei mai avansate tehnologii în domeniu, tratamentul cu IPL tratează efectiv și înlătură toate tipurile de leziuni, inclusiv cele rezultate în urma acneei, de tip inflamatoriu (pustule) sau rezidual (cicatricile). Structura tenului este vizibil îmbunătățită și lipsită de urme inestetice. 

Despre Noi

Clinica îşi defineste activitatea prin preocuparea constantă de a oferi pacientilor sai cele mai noi descoperiri in domeniul medical, precum si cele mai performante tehnologii si proceduri in peste 15 specialitati oferite: dermatologie, remodelare corporala, nutritie, ginecologie, chirurgie si multe altele.

Tratamente Corporale - Ericson Laboratoire

nou

Noile linii reprezintă o nouă generație de tratamente pentru îngrijire corporală și se adresează unui număr vast de probleme.