Cautare

Dermoabraziune cu Dream Peel

Micro-dermoabraziunea este principalul tratament în combaterea unui spectru larg de probleme ale pielii, precum puncte negre, acnee, pori deschişi, cicatrici, riduri fine, hiperpigmentări. La Miko Med, tratamentul se face cu Dream  Peel, aparat de ultimă generaţie.

Tratamentul constă în curăţarea tenului de celulele moarte printr-un procedeu mecanic cu ajutorul cristalelor de corindon. Prin frecarea cu aceste particule micro-dermobrazive sunt curăţate straturile superioare ale tenului de celule moarte şi, împreună cu ele, se şterg cicatricile şi ridurile fine. 

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara. 

Despre Noi

Clinica îşi defineste activitatea prin preocuparea constantă de a oferi pacientilor sai cele mai noi descoperiri in domeniul medical, precum si cele mai performante tehnologii si proceduri in peste 15 specialitati oferite: dermatologie, remodelare corporala, nutritie, ginecologie, chirurgie si multe altele.

Tratamente Corporale - Ericson Laboratoire

nou

Noile linii reprezintă o nouă generație de tratamente pentru îngrijire corporală și se adresează unui număr vast de probleme.