Cautare

Dermatologie

Dermatologie

În ziua de azi, se pune un preţ din ce în ce mai mare pe aspectul tânăr şi sănătos al pielii. La Miko Med, medici dermatologi renumiţi atât în ţară, cât şi în străinătate au expertiza necesară în diagnosticarea şi tratarea oricărei afecţiuni cutanate, utilizând tehnici inovatoare, de ultimă generaţie, ce vor reda, fără urme de cicatrici, sănătatea şi frumuseţea pielii dumneavoastră.

Dermato-cosmetică

La graniţa dintre frumuseţe şi medicină, tratamentele dermato-cosmetice oferite de Clinica Miko Med vă garantează soluţii performante, rapide şi non-invazive pentru recăpătarea sau obţinerea aspectului radiant şi strălucitor al pielii, la care aţi visat dintotdeauna.

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara.