Cautare

Cellulyse / Celluform

Mezoterapia este o armă eficientă şi sigură în lupta împotriva ridurilor, a depozitelor locale de grăsime şi a celulitei. Procedura constă în injectarea unui cocktail de vitamine, minerale, co-enzime, agenţi de hidratare şi alţi agenţi farmaceutici ce distrug toate celulele grase şi, în plus, îmbunătăţesc vizibil tonusul şi calitatea pielii.

Deşi tehnica de injectare este asemănătoare mezoterapiei profunde, datorită progresului  tehnologic, de acum este posibilă înglobarea într-o singură fiolă a 4 principii de tratament:

 - un lipolitic care asigură distrugerea paniculului adipos şi previne îngrăşarea pe zona tratată

un drenant înlătură retenţia de apă locală prin restabilirea circulaţiei şi eliminarea toxinelor din zonă  

un enzimatic care topeşte septurile de colagen care tracţionează pielea şi dau aspect de gropiţe sau de valuri

un reafirmant care ajută pielea să nu se lase după lipoliză şi să se menţină după noua conformaţie. 

 

Pentru rezultate spectaculoase, specialiştii MIKO vă recomandă un tratament pe săptămână, timp de 6 săptămâni, apoi câte un tratament la 3 luni pentru menţinerea rezultatelor. Acest tratament nu are riscuri sau contraindicaţii.

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara. 

Tratamente Corporale - Ericson Laboratoire

nou

Noile linii reprezintă o nouă generație de tratamente pentru îngrijire corporală și se adresează unui număr vast de probleme.