Cautare

Promotii

Miko Med Ureaza tuturor clientilor si partenerilor sai un an excelent!

Echipa noastra va asteapta saptamana aceasta cu multe cadouri 

ULTRASHAPE - Îmbogăţit cu radiofrecvenţă pentru un plus de elasticitate şi vacuum ce favorizează drenajul, noua versiune Ultrashape oferă rezultate şi mai performante pentru a obţine silueta perfectă, într-un timp mai scurt!
Acest tratament provoacă exclusiv distrugerea şi dizolvarea ţesutului adipos, fără a afecta ţesuturile învecinate, vasele sanguine, sistemul limfatic sau nervii, acestea rămânând intacte.
Pret special pentru Dvs in aceasta saptamana – 400 euro/sedinta/zona preferata
 
VELASHAPE - reducerea de 1 până la 7,2 centimetri în circumferinţă este garantată cu acest echipament multifuncţional.
În plus, Velashape accelerează drenajul limfatic, îmbunătăţește circulaţia sanguină locală şi stimulează metabolismul local, aducând în organism un flux crescut de oxigen şi nutrienţi. 

Pret special in aceasta saptamana – pentru 10 sedinte Velashape – CADOU 10 sedinte Slim-Up Drain GRATUIT!

*Promotii valabile in perioada 12-19 Ianuarie 2015

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara.