Cautare

Noul Tratament anti-ageing

Vedetele se menţin tinere cu cel mai nou tratament anti-ageing, disponibl exclusiv la Clinica Miko Med

Dana Săvuică, mereu cu un pas înainte în ceea ce priveşte ultimele tendinţe în frumuseţe,

a încercat  unicul tratament non-invaziv care redă strălucirea şi luminozitatea pielii, Teosyal Redensity. Acest efect instantaneu de înfrumuseţare este datorat unei combinaţii inovatoare de acid hialuronic cu o selecţie din cele mai benefice minerale, vitamine şi antioxidanţi.

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara. 

Tratamente Corporale - Ericson Laboratoire

nou

Noile linii reprezintă o nouă generație de tratamente pentru îngrijire corporală și se adresează unui număr vast de probleme.

Despre Noi

Clinica îşi defineste activitatea prin preocuparea constantă de a oferi pacientilor sai cele mai noi descoperiri in domeniul medical, precum si cele mai performante tehnologii si proceduri in peste 15 specialitati oferite: dermatologie, remodelare corporala, nutritie, ginecologie, chirurgie si multe altele.