Cautare

Despre noi

La deschiderea sa in 2007, Miko Med a introdus in Romania un concept revolutionar in domeniul medical: o fuziune de proceduri ce se adreseaza atat sanatatii umane, prin existenta unui numar mare de specialitati dedicate obtinerii si intretinerii unui organism sanatos, cat si frumusetii, prin programe dermato-cosmetice sau de remodelare corporala minim invazive de ultima generatie, dar si prin interventii chirurgicale realizate de unii dintre cei mai renumiti medici din Romania.

Si astazi, clinica îşi defineste activitatea prin preocuparea constantă de a oferi pacientilor sai cele mai noi descoperiri in domeniul medical, precum si cele mai performante tehnologii si proceduri in peste 15 specialitati oferite: dermatologie, remodelare corporala, nutritie, ginecologie, chirurgie si multe altele.

Din aceasta perspectiva, Clinica Miko Med se alătură celor mai importante clinici din Europa in privinta dotarilor, a gradului de confort oferit pacientilor nostri si a nivelului de performanta si competenta al medicilor specialişti, recunoscuti atat in Romania cat si in strainatate.

În septembrie 2011, Miko Med si-a extins paleta specialitatilor medicale oferite, inaugurand sectiile de STOMATOLOGIE, STOMATOLOGIE INFANTILA si PEDIATRIE,  ce pastreaza inalta calitate a serviciilor medicale si profesionalismul desavarsit al medicilor.

 

Singura clinica anti-ageing si de remdelare corporala din Romania cu rezultate rapide si sigure!

Investind constant in tehnologie si aparatura de ultima generatie, venim mereu in intampinarea pacientilor cu cele mai avansate metode de diagnostic si terapii, majoritatea fiind unice in Romania.Thermage, Ultrashape, noul Cellu M6 Integral sunt doar cateva dintre acestea.

Va invitam sa le descoperiti!

Nu ratati oferta senzationala Thermage, doar in luna August!

Numai in luna August, Miko Med va ofera tratamentul Thermage la un super pret! Profitati ACUM de o oferta speciala UNICA si bucurati-va de tratamentul preferat al vedetelor, pentru a va redobandi silueta visata!

Vedetele au venit la Inimed si Miko Med, sa il intalneasca pe reputatul chirurg plastician, Gilbert Zakine

Luni, 7 iulie 2014, Dr. Gilbert Zakine, unul dintre cei mai buni experti pe plan mondial in chirurgia plastica reconstructiva si estetica, s-a aflat pentru prima data in vizita in Romania, la invitatia Inimed 360 si Miko Med, marcand astfel un moment important in domeniul esteticii medicale din tara. 

Tratamente Corporale - Ericson Laboratoire

nou

Noile linii reprezintă o nouă generație de tratamente pentru îngrijire corporală și se adresează unui număr vast de probleme.

Despre Noi

Clinica îşi defineste activitatea prin preocuparea constantă de a oferi pacientilor sai cele mai noi descoperiri in domeniul medical, precum si cele mai performante tehnologii si proceduri in peste 15 specialitati oferite: dermatologie, remodelare corporala, nutritie, ginecologie, chirurgie si multe altele.